The story behind

Even voorstellen…

Kenmerk

Voordat u uw marketinguitdaging bij Kenmerk neerlegt is het wel zo netjes om me even voor te stellen. Mijn naam is Petra Barelds, de allround marketingspecialist achter Kenmerk.

Mijn specialiteit en passie zijn het opzetten en verbeteren van de marketing voor Nederlandse midden- en kleinbedrijven. Door mijn creativiteit in combinatie met mijn nuchtere kijk op marketing, ben ik in staat om uw bedrijf op een aansprekende en effectieve manier onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Dit kan zowel in de vorm van strategisch advies of door hands-on te opereren. Ik heb kennis van B2B-, B2C-, online- en offline marketing, bedrijfskunde en grafisch ontwerp.

Mijn marketingervaring ligt in uiteenlopende sectoren, zoals de food, retail, techniek, duurzame energie, ICT en vrijetijdsbranche. Door mijn technisch-commerciƫle achtergrond en analytisch vermogen ben ik in staat de stof snel eigen te maken. Ik leer ook graag over uw branche en product-marktcombinatie!

Naast mijn freelance werk bij Kenmerk werk ik als marketing manager bij een technisch ingenieursbureau. De combinatie van freelance projecten met een vaste baan geeft veel afwisseling en veelzijdigheid. Bovendien kan ik me hierdoor continu blijven ontwikkelen en inzichten van het ene werkveld toepassen in het andere.

Genoeg over mij. Wie bent u en waarmee kan ik u helpen?

Contact